Strona WWW

Polityka prywatności


Polityka prywatności

Polityka prywatności strony www.bluee.pl

Korzystając ze strony www.bluee.pl  akceptujecie Państwo zasady polityki prywatności, które prezentujemy poniżej. Firma BlueEvent zarządzająca stroną www.bluee.pl  zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie,  aktualizacje polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej.

Strona umożliwia skontaktowanie się z firmą BlueEvent poprzez wypełnienie przygotowanego formularza rejestracyjnego lub kontaktowego.  Firma BlueEvent szanuje prywatność Państwa danych osobowych. Państwa dane osobowe, pozyskane za pomocą formularza rejestracyjnego lub kontaktowego zostaną wykorzystane w pierwszym rzędzie do zapewnienia Państwu dostępu do żądanej Usługi lub/i odpowiedzi na zadane pytanie.

CEL I SPOSÓB PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Państwa dane osobowe podane z własnej woli, będą przetwarzane w celu:

a) zapewnienia dostępu do żądanej usługi (udział w konferencji czy szkoleniu, pytania)

b) dostarczania, po uprzednim uzyskaniu zgody na przetwarzanie danych, informacji marketingowych, handlowych i/lub promocji, a także wysyłania materiałów reklamowych

Przetwarzanie danych osobowych dla każdego z powyższych celów odbywać się będzie w formie papierowej, automatycznej i elektronicznej, a w szczególności za pomocą poczty tradycyjnej lub elektronicznej oraz telefonu (również poprzez komunikaty automatyczne, wiadomości SMS i MMS itp.).

Strona  www.bluee.pl zobowiązuje się do nie przekazywania, nie sprzedawania i nie użyczania danych osobowych swoich klientów innym podmiotom bez zgody klienta, chyba, że będzie wymagało tego obowiązujące prawo.  Dane osobowe użytkowników traktowane są przez firmę BlueEvent jako dane poufne.

Dane osobowe podawane poprzez formularz kontaktowy lub rejestarcyjny są chronione zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. nr 133 poz. 883)

SKUTKI EWENTUALNEGO BRAKU UDZIELENIA ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

Podanie danych osobowych nie jest obowiązkowe, jednakże, w przypadku braku danych osobowych oznaczonych gwiazdką jako “obowiązkowe”, zamawiana Usługa nie będzie mogła zostać dla Państwa zrealizowana a Pani / Pan, nie będzie mógł być prawidłowo zidentyfikowany.
Brak udzielenia zgody na przetwarzanie danych osobowych nie oznaczonych gwiazdką jako “obowiązkowe” pozwoli jednakże na realizację zamawianej Usługi.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Firma BlueEvent dokłada wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo danych osobowych. Strona www.bluee.pl została przygotowana w oparciu o technologie, które służą minimalizowaniu ryzyka przechwycenia danych osobowych przez osoby trzecie.

Podczas przeglądania strony, pobierane są dane, które nie identyfikują danych osobowych użytkownika, ale  tzw. dane techniczne na przykład: adres IP,  informacje dotyczące rodzaju przeglądarki internetowej,  systemu operacyjnego, dostawcy internetu. Dane te wykorzystywane są do tworzenia statystyk  np. określenia statystyk odsłon z rozróżnieniem na miejsce zamieszkania czy używanie przeglądarki internetowej. Dane te są danymi całkowicie nie związanymi z danymi przesyłanymi poprzez formularz kontaktowy czy rejestracyjny.

 



o Nas

foto1.gif, 10kB

 Z sukcesem zorganizowaliśmy   kilkanaście konferencji dla klientów rynku medycznego w Polsce.

Odwiedź i polub nasz profil na Facebooku aby otrzymywać aktualne informacje na temat organizowanych przez nas konferencji i warsztatów!